fbpx

Előszó

Mi az 5 elem konyha?
2014-02-09
Mi az 5 elem konyha?
2014-02-09

Hét éve, az első nagy gasztrobloghullámmal kezdtem írni első blogomat, az Étel,ital, kicsi Vú-t. A sokéves blogolás, szenvedélyes sütés-főzés nyomán azt vettem észre, hogy egyre inkább az érdekel, hogy tudnék nem csak finomat, de egészségeset főzni a családnak. Azt tudtam, hogy nem az aktuális divatdiétáknál kell keresnem az utamat, ezért szétnéztem kicsit a makrobiotika és az ayurvéda háza táján, mígnem eljutottam a számomra leghitelesebb forráshoz, a kínaiak táplákozási rendszeréhez, amit itt Európában kicsit módosítva 5 elem konyhának hívnak. Sok könyvet elolvastam a témában, míg végül annyira megtetszett a dolog, hogy 2 évvel ezelőtt elkezdtem Bécsben kínai táplálkozásterápiát tanulni. Ebben az új blogban szeretném megosztani veletek ennek az érdekes és meglepően hatékony egészségmegőrző és gyógyító rendszernek a részleteit.

Előszó

1 Comment

  1. Jörg Judit szerint:

    Egy társadtól kaptam meg ezt a címet, és köszönöm, hogy megosztod az 5 elem konyha fontos ismereteit. És a Viedo-segítség szuper.Köszönöm, és hálás vagyok a sok önzetlen munkádért. Igyekszem felhívni a figyelmet az ismerőseim között.
    Pont mostanában kaptam meg német nyelven az 5 elem szakácskönyvet-Das Fünf Elemente Kochbuch-Barbara Temelie-től. Jól tudok németül, de a videó mégis a látvánnyal segítségemre van. Én tanulótársadtól egy kicsit elleshettem néhány alkotását, és segíthettem neki. Fantasztikus ízélményem volt.
    Fontos ez a te ismeretterjesztésed, köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük