fbpx

Becsengettek az Ötfűszerben!

Egy nyári leves a jó emésztésért
2015-07-21
10 érv a meleg, főtt reggeli mellett
2015-09-10
Egy nyári leves a jó emésztésért
2015-07-21
10 érv a meleg, főtt reggeli mellett
2015-09-10

Bár a webes aktivitásomon még nem látszik, de visszatértem a nyári pihenésből és belevetettem magamat újra a munkába. Lassan a főzőiskolában is beindul a tanítás, szeptemberben is tovább népszerűsítem a meleg, főtt reggeliket és a gyorsan összedobható, tápláló vacsorákat és a wokozáshoz is igyekszem meghozni a kedveteket. (Közben azokra is gondolok, akik nem tudnak eljönni a főzősuliba, mondjuk a fizikai távolság miatt – hogy milyen formában, az még titok… )

Már a 2. tanévet kezdjük az Ötfűszerben és remélem, hogy egyre több emberhez fogom így eljuttatni a kínaiak ősi tudását az alapanyagokról, az ételek ránk gyakorolt hatásáról, és a jó emésztés titkairól.

tanítás

Muszáj megosztanom veletek a múlt tanév számomra legszívmelengetőbb visszajelzését, abban a reményben, hogy kedvet kaptok tőle az 5 elem konyhához. 🙂

„Amióta voltam nálad, azóta sokkal finomabb az étel, a reggel sokkal édesebb, a tudásom még nagyobb, a test és étel működése még tisztább lett számomra! Barátnőm így fogalmazott : ” Olyan nyugodt a gyomrom , egész nap!”  (Bakos Anikó)

Ez pedig az egyik kedvenc képem, azt hiszem, nem kell hozzá kommentár…

Szép Őszt kívánok, élvezzétek a Fém elem időszakát, egyetek tápláló finomságokat és kiránduljatok nagyokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük