fbpx

Egy rossz hír, meg egy jó – Kicsengetés az Ötfűszerben

Segítség, itt az oviban a náthaszezon!
2015-09-14
fermentált ételízesítők
5 egzotikus alapanyag a jó egészségért
2015-10-29
Segítség, itt az oviban a náthaszezon!
2015-09-14
fermentált ételízesítők
5 egzotikus alapanyag a jó egészségért
2015-10-29

Nem gondoltam volna, hogy másfél év működés után le kell majd írnom ezeket a sorokat, de sajnos úgy alakult, hogy az Ötfűszer Főzőiskolát nem tudom a jelenlegi helyén tovább üzemeltetni.

Amilyen váratlanul hullott az ölembe anno a lehetőség, hogy birtokba vegyem a kis főzőstúdiót, olyan váratlan volt most a „szakítás” is. Nem mondom, hogy könnyű az elválás. De mivel az ősz, a Fém elem időszaka hagyományosan a búcsúzás ideje, amikor el kell engedni a régit és helyet adni az újnak, úgy döntöttem, veszem az adást és nem keresek most új bázist, hanem időt hagyok a változásnak.

biciklis külső
A jó hír az, hogy még vannak helyek az októberi óráimra, a wokosból kiírtam jövő hétre egy plusz időpontot is, úgyhogy még találkozhatsz velem személyesen az ősz folyamán.

Íme az októberi választék:

Wok alapozó óra – szeptember 30. szerda 19:00-22:00

Gyors vacsorák egészségesen – október 8. csütörtök

5 elem konyha alapok – elméleti bevezető és kóstoló – október 12. hétfő 19:00-20:30

Őszi táplálkozás ötelemesen – október 14. szerda 19:00-22:00

Best of India – október 21. szerda 19:00-22:00

Az órákról leírást a kurzuskínálatban találsz, jelentkezni pedig a naptár menüpontban tudsz.

Remélem októberben találkozunk!

2 Comments

  1. anna (eszik) szerint:

    oo ez szomoru, drukkolok hogy talalj vmi megjobbat majd. hajra kicsivu ^_^

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük