fbpx

Ti mondtátok – 10 érv az 5 elemes online tanfolyam mellett

Gyakran feltett kérdések – amit megkérdeznél az online tanfolyamokkal kapcsolatban
2016-06-09
Az utolsó lehetőség…
2016-06-19
Gyakran feltett kérdések – amit megkérdeznél az online tanfolyamokkal kapcsolatban
2016-06-09
Az utolsó lehetőség…
2016-06-19

A tanfolyamok után mindig megkérem a résztvevőket, hogy értékeljék a közös munkát. Most, hogy már majdnem egy éve futnak a tanfolyamok, sokan vannak, akik a hosszútávú eredményekről és előnyökről is beszámoltak. Íme 10 idézet a résztvevőktől:

ti_mondtatok_2

  1. nem kell mást tennem, csak odafigyelnem a testem jelzéseire: mi az, ami jót tesz nekem, és mi az, amit jobb elkerülnöm” (Andi)
  2. „a receptek könnyen megvalósíthatók teljesen átlagosan felszerelt konyhában, az időigény is jól összeegyeztethető azzal, hogy csak munka után tudok főzni” (Adél)
  3. „nagyszerű érzés, hogy a családomnak feltálalt étel nem csak éhséget csillapít, de valóban táplálja is azokat, akiket a legjobban szeretek” (Eszter)
  4. „a tanfolyam Facebook csoportja nagyon motiváló és a legjobb, hogy ha bármi nem világos az elmélettel kapcsolatban vagy ha valakinek speciális kérdése van, akkor arra rögtön választ kap” (Adél)
  5. „a meleg víz ivás megváltoztatta az életemet. Ez komoly, mert az energia fontos a mindennapi életben, és mióta „megengedted” a meleg víz ivását, óriási változást éreztem az energia szintemben” (Ilona)
  6. „fantasztikus, hogy léha szakács részemre, általában csak összedobom az ételeket, aztán amikor van időm és türelmem „öt-elemesen” főzni, ugyanaz az étel csak úgy dagad az energiától, az ízekről nem is beszélve” (Ilona)
  7. „energikusabb vagyok, a közepem melegen tartásával inkább télen is melegem van, mint fáznék, jobb az emésztésem és még sorolhatnám a pozitív hatásokat” (Andi)
  8. „tetszik, hogy egy idő után ráérzek arra, hogy az alapanyagokat mivel lehet helyettesíteni, ha valami épp nincs itthon” (Zsuzsi)
  9. „mivel az idényzöldségek nagyon kedvező áron kaphatóak, így maradt pénz a családi költségvetésben a jobb minőségű friss halra, tanyasi húsra” (Adél)
  10. „nemcsak a mit főzzek kérdésre kapunk választ, hanem arra is, hogy miért válasszunk bizonyos alapanyagokat. Az elméleti ismereteket lefűztem egy mappába, és ha bármilyen egészségügyi panasz merül fel a családban, rögtön utána tudok nézni, hogy milyen jellegű étrenddel tudom támogatni a gyógyulást” (Adél)

1 Comment

  1. […] kíváncsi vagy, mások milyen tapasztalatokat szereztek a tanfolyam alatt és után, ebben a posztban összefoglaltam 10 véleményt, amit visszajelzésként kaptam a tanfolyamokról és […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük