parallax background

Újra rendelhető szakácskönyvem, a

Meleg reggeli minden napra!

 
parallax background

Újra rendelhető első szakácskönyvem, melynek témája a tápláló, energetizáló meleg reggelik. Minden tudásomat összegyűjtöttem ebbe a könyvbe, hogy megmutassam Neked, milyen ételekre van szüksége a testednek reggel, hogy jól induljon a napod és energikusan, jóleső érzéssel a gyomrodban vágj neki a nap kihívásainak.

Rendeld meg ingyenes magyarországi házhozszállítással és bónuszokkal


Miről szól a könyv?

A könyv első részében egy olvasmányos, közérthető elméleti bevezetőt találsz a reggeliről az 5 elem konyha energetikai nézőpontjából. Néhány példa a fejezetek témáiból:

 • Milyen a jó reggeli?
 • Milyen a reggelik no go zónája?
 • Gabonás reggelik és sós változatok
 • Kásakalauz
 • Ha a sós inkább jóllakat
 • Reggelipótló reggeli: az erőleves
 • Mit igyál, hogy jól legyél?

Receptgyűjtemény, eddig nem publikált új receptekkel:

 • 5x5 reggelirecept – elemek (évszakok) szerint tagolva
 • 1/3 rész édes reggeli (palacsinta, kása stb.)
 • 2/3 rész sós recept (leves, egytálétel, kence, saláta)

Akik már olvasták, ezt mondják:

Simon Angéla

Kriston Intim Torna® Tréner


www.intimtornagodollo.hu

Gasztronómiai kalandokba viszonylag ritkán keveredtem korábban. Kezdetben Kicsi Vú 5 elem konyhájában a jin meg a jang és a csí tobzódását is kíváncsi távolságtartással szemléltem. Aztán ajándékba kaptam Viki online tanfolyamát és azon kaptam az ízlelőbimbóimat, hogy kedvükre való ételek születnek az 5 elem konyhában. A meleg reggelivel útnak induló szakácskönyv-sorozat elégedettséggel tölti el a gyomromat. :) Ezekkel az ételekkel biztosan sikert aratsz, és még konyhatündérnek sem kell lenned, mert ízletesek, változatosak, és a csí is tuti áramlik majd. :)

Szűcs Tünde

Pongor Publishing


Kezembe vettem Viki könyvét, és nem tudtam abbahagyni az olvasását. Nagyon jól érthetően adja át az 5 elem filozófiáját, a hozzá tartozó receptekkel irányt mutat, hogy mennyire egyszerű mindezt a hétköznapokban is megvalósítani! Hihetetlen tudomány, hogy napi energiánk irányítását ennek a könyvnek a segítségével Kicsi Vú a kezembe adta, nagyon hálás vagyok érte!

Lipták Nóra

Diéták & Álmok


www.dietakesalmok.hu

Viki harmóniára törekvő, ötelemes rendszerét már régóta figyelemmel kísérem. Neki is köszönhetően már tudom, hogy egy jól megválasztott reggeli hosszan jóllakat, energetizál, és komfortosan érzem magam tőle. Volt szerencsém a receptek közül jó párat megkóstolni: a shakshukáért, a zöldséges-tojásos pirított rizsért és a céklás hummuszért pedig egyenesen rajongok.:) Te is vágyod, hogy változatos, testet-lelket tápláló és ízlelőbimbókat kényeztető reggelikkel indíthasd a napodat? Akkor imádni fogod ezt a könyvet!

Rákász-Losonczy Judit

Online marketing tanácsadó


Levest enni reggelire nemhogy nem hülyeség, de egyenesen jó ötlet! Azt hiszem ez az állítás döntötte el végérvényesen, hogy belevetem magam Kicsi Vú-val az 5 elemes konyha izgalmas világába, aztán már csak hagytam, hogy receptről receptre táruljanak fel az izgalmas és jóízű konyhai összefüggések. Higgyétek el, csodás érzés, ahogy ösztönös étel- és ízvágyaink magyarázatot kapnak, az meg már csak plusz öröm, hogy szép, emlékezetesen finom és tápláló reggelik kerülnek ki közben a kezeink alól.

Árak és csomagok:

 

Megrendelés

 • Válaszd ki, hogy melyik csomagban szeretnéd a könyvet megrendelni, és hogy hány példányban.
 • Válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy átutalással. Átutalás esetén kapsz majd egy díjbekérőt az email-címedre.
  (Amennyiben ez nem érkezne meg, kérlek írj egy levelet a kicsivu(kukac)gmail.com címre.).
 • Amennyiben az átutalást választod, a könyv árát utald el nyolc napon belül a díjbekérő alapján. Az átutalásnál a megjegyzés mezőbe írd be az emailcímedet is.
 • Töltsd ki az adataidat (kérlek ügyelj a pontos címre, hogy biztosan megtaláljon a futár), és nyomd meg a megrendelés gombot!