5 elem konyha online tanfolyamok

Minden évszakban - szezonális alapanyagokkal


Zölddel kiemelve, azok a tanfolyamok, amelyekre most tudsz jelentkezni


Tél
Víz elem

Hogyan erősítsd meg a Veséd és a Húgyhólyagod és vértezd fel a tested a hideg ellen tudatos táplálkozással az 5 elem konyha szellemében.

Mikor: január 22.-február 18.
Jelentkezés: lezárult

Bővebben...


Tavaszváró
Föld elem

A Föld elem szerveit a nyárutó időszakában és évszakváltások idején lehet a leghatékonyabban erősíteni, például a tél és a tavasz között

Mikor: feb. 26.-márc. 25.
Jelentkezés: lezárult

Bővebben...


Tavasz
Fa elem

Hogyan küzdd le a tavaszi fáradtságot és kapj erőre a kínai gyógyító konyha segítségével

Mikor: április
Jelentkezés: lezárult

Bővebben...


Nyár
Tűz elem

Hogyan védekezz a nyári hőség ellen, tápláld a testfolyadékaidat és erősítsd meg a szívedet és a vékonybeledet az 5 elem konyhával

Mikor: június
Jelentkezés: lezárult

Bővebben...Nyárutó
Föld elem

A kínai gyógyító konyhában kiemelt szerepe van a Föld elemnek és a hozzá tartozó két szerved, a Gyomor és a Lép-Hasnyálmirigy erősítésének.

Mikor: augusztus vége

Bővebben...


Ősz
Fém elem

4 hetes őszi email-tanfolyam a Tüdő és a Vastagbél, a bőr és az immunrendszer védelmében

Mikor: október 8. - november 4.
Jelentkezz MOST!

Bővebben...


Alaptanfolyam

Kóstolj bele! 3 hetes online email-tanfolyam a kínai gyógyító konyha alapjairól, 15 alaprecepttel

Mikor: október végén
Jelentkezés: októberben

Bővebben...


Ajándék-
utalvány

Lepd meg szeretteidet egy tanfolyammal! Elérhető 9900 és 19000 Ft-os értékben

Mikor: folyamatosan rendelhető

Bővebben...

 

Rólam

Farkas Viktória vagyok, más néven Kicsi Vú – 5 elem konyha szakértő, az Étel, ital, Kicsi Vú és a Kicsi Vú 5 elem konyhája gasztroblogok szerzője. Küldetésem, hogy megismertessem Veled a kínai gyógyító konyha európai ízlésre szabott változatát, az 5 elem konyhát, hogy képes legyél gyógyító szakáccsá válni és hogy végivezesselek évszakról évszakra az adott szezonhoz leginkább illeszkedő ételeket bemutatva.
Megismertetem Veled a kínaiak energetikai szemléletét, az alapanyagok testedre való hatását. Bővebben rólam.

Ezt mondták a résztvevők a tanfolyamokról

 • Ildikó
  Ez az ízvilág, könnyedség, aroma valahogy megtalált! Imádom ezeket az ételeket! Nagyon örülök, hogy részt vehetek ezen a tanfolyamon és, hogy Viki ilyen tisztán, érthetően adja át ezt a kincset érő információt!
  Ildikó
 • Mariann
  Isteni ízek és könnyed, tápláló ételek. Hálás vagyok és nagyon boldog!
  Köszönöm! <3
  Mariann
 • Magdi
  Újfajta ízeket ismertem meg, tudatosabban állíthatom össze a családi étkezéseket. Emésztési problémáim javultak, a családom is megkedvelte.
  Magdi
 • Szilvi
  Mindennap megtudtam valami újat. Nagyon logikus, követhető, nem szakértő emberek számára is könnyen érthető és emészthető.
  Szilvi
 • Titi
  Itthonról tudtam a tanfolyamot végezni. A saját időbeosztásom szerint haladhattam. Rengeteg új, hasznos, kézzel fogható információval bővült az ismeretem, amit saját részre és a családom számára tudok használni.
  Titi
 • Adél
  A tanfolyam Facebook csoportja nagyon motiváló és a legjobb, hogy ha bármi nem világos az elmélettel kapcsolatban vagy ha valakinek speciális kérdése van, akkor arra rögtön választ kap.
  Adél
 • Ilona
  Fantasztikus, hogy léha szakács részemre, általában csak összedobom az ételeket, aztán amikor van időm és türelmem 'öt-elemesen' főzni, ugyanaz az étel csak úgy dagad az energiától, az ízekről nem is beszélve.
  Ilona
 • Eszter
  Nagyszerű érzés, hogy a családomnak feltálalt étel nem csak éhséget csillapít, de valóban táplálja is azokat, akiket a legjobban szeretek.
  Eszter
 • Adél
  A receptek könnyen megvalósíthatók teljesen átlagosan felszerelt konyhában, az időigény is jól összeegyeztethető azzal, hogy csak munka után tudok főzni.
  Adél
 • Andi
  Energikusabb vagyok, a közepem melegen tartásával inkább télen is melegem van, mint fáznék, jobb az emésztésem és még sorolhatnám a pozitív hatásokat.
  Andi

Facebook értékelések

 • 5 star review  Könnyen érthető formában megtanulhatók az 5 elemes gyógyító konyha alapjai. Viki nagyon segítőkész, ajánlom mindenkinek! :-)

  thumb Lipták János Zoltán
  2/21/2018

  5 star review  Szuper receptek, könnyen elkészíthetők. Már pár nap után jobban éreztem magam a megfelelő ételek fogyasztása után és ami nekem nagyon fontos, édességekre is van tipp! Ráadásul Kicsi Vu személyisége is magával ragad!

  thumb Adrienn Vagner
  5/09/2018

  5 star review  korrekt, rendszerezett, érdekes, segítőkész, újdonságok kipróbálására csábító! szóval jó!!!!

  thumb Mihálka Klári
  7/23/2017
 • 5 star review  Egy fantasztikus világba csöppentem amikor úgy döntöttem, hogy beiratkozok az 5 elem konyha téli tanfolyamába. Egyik különleges recept követte a másikat. Már főzésközben finom illatok keringtek a konyhában, és izgatott voltam a végeredményt illetőleg. :-) Ezek a receptek igazodnak az évszakokhoz, ezért télen fűtenek belülről. Ami igazán jólesik, ha éppen a buszmegállóban fagyoskodva vártam a buszt. Ajánlom azoknak, akik az évszakokkal szeretnék összhangba hozni a táplálkozásukat. Azoknak, akik egészségügyi probléma miatt keresik a természetes szelíd gyógymódokat. Remekül kiegészíti, erősíti a természetgyógyászat terápiáit.

  thumb Juli Werner
  4/12/2018

  5 star review  jó receptek, jó anyagok, segítőkész Viki, tanfolyami facebook csoport nagyon jó, sok kérdésre választ kaphatsz

  thumb Kinga Korompay
  11/08/2017

  5 star review  Ízletes elmélet, gyakorlati finomságokkal! :) Remek vezérfonalat nyújt az évszakokkal összhangban való táplálkozás és életmód kialakításához. A kételkedőknek: ez nem egy divatdiéta.

  thumb Hornyánszky Simon
  7/05/2017

További értékelések a Facebookon