Tavaszi megújulás

4 hetes tavaszi email-tanfolyam a Máj és az Epehólyag harmonizálására

 

Figyelem, a jelentkezési időszak lezárult!

Ha szeretnél időben értesülni a következő tanfolyamomról, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre - ráadásként pedig ott megkapod az ajándék tudásanyagot a 12 leggyakoribb táplálkozási hibáról 5 elemesen!

 
 

Hogyan küzdd le a tavaszi fáradtságot és kapj erőre a kínai gyógyító konyha segítségével

  • Vérszegény vagy, epebántalmakkal küzdesz, vagy hamar felkapod a vizet és előjön belőled az oroszlán?
  • Szeretnél változtatni az étkezéseden, de nem tudod, merre indulj?
  • Szeretnéd formába hozni az emésztőrendszered?
  • Örülnél, ha lenne egy sorvezetőd, mely eligazít a táplálkozási kérdésekben?
  • Szeretnél szezonális alapanyagokból főzni, és jól jönne a folyamatos inspiráció?


Ha elvégzed a tanfolyamot, új távlatok nyílnak a főzésben. Más szemmel fogsz nézni az alapanyagokra: megismered a termikus hatásukat, hogy hogyan mozgatják benned az életenergiát, hogy hogyan befolyásolhatod különböző konyhatechnikákkal az ételeid hatását. Egyszóval tudatos szakács válik belőled.

Képzeld el, hogy van egy iránytűd, ami segít eligazodni az alapanyagok világában. Megmondja, mi hogy hat a testedre (melegíti vagy hűti, szárítja vagy nedvesíti, melyik szervedet erősíti) és azt is, melyik évszakban, mire van a legnagyobb szükséged. Olyan elméleti kapaszkodó, amit aztán könnyen átültethetsz a gyakorlatba, a mindennapos főzőcske nyelvére. Nekem ilyen iránytűm az 5 elem konyha (a kínai gyógyító konyha europaizált változata) és most szeretném Veled is évszakról évszakra megosztani.


Mit nyersz, ha elvégzed az email-tanfolyamot?

  • megismered az 5 elem konyha energetikai szemléletét, alapelveit
  • tavaszi étkezési és életmódtanácsokat, tippeket kapsz és sok-sok receptet a tavaszi menük megtervezéséhez
  • tudatosabb leszel a konyhában, megismered az alapanyagok és a konyhatechnikák energetikai hatását
  • egyre kreatívabban fogsz főzni, mert megismered az 5 alapíz és a ciklusban főzés elméletét
  • megtanulsz figyelni a tested jelzéseire és ételeiddel tudatosan befolyásolni az állapotodat
  • részletes alapanyagportrékat küldök Neked a legfontosabb Fa elemű élelmiszerekről, melyek a Májadat és az Epehólyagodat erősítik (leírom, hogyan hatnak, milyen állapotokban javallottak, mikor nem stb.)
  • megtapasztalod a támogató facebook-csoportban rejlő erőt

Ezt mondták mások a tanfolyamokról

  • Ildikó
    Ez az ízvilág, könnyedség, aroma valahogy megtalált! Imádom ezeket az ételeket! Nagyon örülök, hogy részt vehetek ezen a tanfolyamon és, hogy Viki ilyen tisztán, érthetően adja át ezt a kincset érő információt!
    Ildikó
  • Mariann
    Isteni ízek és könnyed, tápláló ételek. Hálás vagyok és nagyon boldog!
    Köszönöm! <3
    Mariann
  • Magdi
    Újfajta ízeket ismertem meg, tudatosabban állíthatom össze a családi étkezéseket. Emésztési problémáim javultak, a családom is megkedvelte.
    Magdi
  • Szilvi
    Mindennap megtudtam valami újat. Nagyon logikus, követhető, nem szakértő emberek számára is könnyen érthető és emészthető.
    Szilvi
  • Titi
    Itthonról tudtam a tanfolyamot végezni. A saját időbeosztásom szerint haladhattam. Rengeteg új, hasznos, kézzel fogható információval bővült az ismeretem, amit saját részre és a családom számára tudok használni.
    Titi
  • Adél
    A tanfolyam Facebook csoportja nagyon motiváló és a legjobb, hogy ha bármi nem világos az elmélettel kapcsolatban vagy ha valakinek speciális kérdése van, akkor arra rögtön választ kap.
    Adél
  • Ilona
    Fantasztikus, hogy léha szakács részemre, általában csak összedobom az ételeket, aztán amikor van időm és türelmem 'öt-elemesen' főzni, ugyanaz az étel csak úgy dagad az energiától, az ízekről nem is beszélve.
    Ilona
  • Eszter
    Nagyszerű érzés, hogy a családomnak feltálalt étel nem csak éhséget csillapít, de valóban táplálja is azokat, akiket a legjobban szeretek.
    Eszter
  • Adél
    A receptek könnyen megvalósíthatók teljesen átlagosan felszerelt konyhában, az időigény is jól összeegyeztethető azzal, hogy csak munka után tudok főzni.
    Adél
  • Andi
    Energikusabb vagyok, a közepem melegen tartásával inkább télen is melegem van, mint fáznék, jobb az emésztésem és még sorolhatnám a pozitív hatásokat.
    Andi

Facebook értékelések

  • 5 star review  Szuper a könyv! Imádom! El is kezdtem meleg reggelizni!

    thumb Éva Stoiber-Vass
    9/25/2018

    5 star review  Szeretek főzni, de valahogy mindig az volt az utolsó, amire időt szántam a háztartásban, mindig volt valami számomra fontosabb. Egészen addig, amíg nem került az életembe az 5elem konyha… Annyira átfogó és csodásan felépített rendszer, hogy új értelmet adott számomra a főzésnek, a konyhában töltött időnek, energiának. Végre érzem, hogy itt is ki lehet aknázni a bennünk rejlő kreativitást, élvezet az ételek elkészítése és a várakozás, hogy egyáltalán mi „sül” ki belőle. Ötletelést, színeket, új ízeket, fűszereket, változatosságot és nem utolsó sorban EGÉSZSÉGET hozott az életünkbe. Türelemre is tanít, hiszen itt is figyelmeztetnem kellett magamat, hogy nem megy minden egyik napról a másikra és a családtól se várhatom el egyből a maximális elfogadást. A tananyag, a receptek, az információk összeállítás és Viki segítsége, támogatása pedig ízig-vérig profizmusra vall, érdemes tanulni tőle. Folyt. köv.

    thumb Adrienn Kamarás-Nedelkó
    5/16/2018

    5 star review  jó receptek, jó anyagok, segítőkész Viki, tanfolyami facebook csoport nagyon jó, sok kérdésre választ kaphatsz

    thumb Kinga Korompay
    11/08/2017
  • Őszintén ajánlom mindenkinek, aki 50 felett szeretné megőrizni az egészségét, fittségét! A tanfolyam segít abban a szemlélet váltásban, ami a korosztályunknak elengedhetetlenül fontos. Imádom, hogy nincsenek tilalmak, csak finom ízek, változatosság és megnövekedett energia szint :)

    thumb Pölös Klára
    9/30/2018

    Élveztem minden percét a folyamatnak. Az elméleti anyag sok mindenre rávilágított,a receptek magával ragadtak,és alkotásra ösztönöztek. Imádtam a színeket,a változatos ízeket,illatokat. Sokkal bátrabban fűszerezek azóta. Szeretem,hogy a hangsúly a lehetőségeken van,és nem a tiltásokon.

    thumb Judit Gyalus
    9/21/2018

    A mai estebédemmel, a vöröslencsés burgonyacurry-vel ünnepeltem meg és osztottam meg facebook-os barátaimmal az örömömet, hogy körbeért számomra az év az "5 elem konyha"-tanulmányaimat illetően! Végigcsináltam téltől őszig minden évszak 5 elemes kurzusát Viktória Farkas-nál, és csodálatos receptekkel, ízélményekkel és tudásanyaggal gazdagodtam! Biztos, hogy az 5 elem konyha számos fogása étrendünk része marad! Az energetikai hatásain kívül azt élvez(t)em benne nagyon, hogy ismert alapanyagok kicsit másként történő összekombinálásával és újfajta fűszerezéssel fantasztikusan finom alternatív fogásokat kap(t)unk - ami nagyon jó mindazon háziasszonyoknak (és családjaiknak) is, akik a hétköznapok forgatagában már nem tudják, mivel törjék meg a heti menü megszokott monotonitását! Szeretettel ajánlom Viki online kurzusait mindenkinek! 😊💖

    thumb Hegyessy Mária
    11/08/2018
  • 5 star review  Egy fantasztikus világba csöppentem amikor úgy döntöttem, hogy beiratkozok az 5 elem konyha téli tanfolyamába. Egyik különleges recept követte a másikat. Már főzésközben finom illatok keringtek a konyhában, és izgatott voltam a végeredményt illetőleg. :-) Ezek a receptek igazodnak az évszakokhoz, ezért télen fűtenek belülről. Ami igazán jólesik, ha éppen a buszmegállóban fagyoskodva vártam a buszt. Ajánlom azoknak, akik az évszakokkal szeretnék összhangba hozni a táplálkozásukat. Azoknak, akik egészségügyi probléma miatt keresik a természetes szelíd gyógymódokat. Remekül kiegészíti, erősíti a természetgyógyászat terápiáit.

    thumb Juli Werner
    4/12/2018

    Nagyon jó és más ízű, tartalmas ételeket kínál a tanfolyam. Megismerteti az étkezés (laktató), ezáltal a jó közérzet titkát, másrészt jól esett , hogy minden kérdésemre választ kaptam. Köszönöm Viki! Amint lehet folytatom ! 🙂😉

    thumb Adrienne Tóth Pál-Szabóné
    8/13/2018

    5 star review  Szuper receptek, könnyen elkészíthetők. Már pár nap után jobban éreztem magam a megfelelő ételek fogyasztása után és ami nekem nagyon fontos, édességekre is van tipp! Ráadásul Kicsi Vu személyisége is magával ragad!

    thumb Adrienn Vagner
    5/09/2018

További értékelések a Facebookon

 

Rólam

Farkas Viktória vagyok, más néven Kicsi Vú – 5 elem konyha szakértő, az Étel, ital, Kicsi Vú és a Kicsi Vú 5 elem konyhája gasztroblogok szerzője. Küldetésem, hogy megismertessem Veled a kínai gyógyító konyha európai ízlésre szabott változatát, az 5 elem konyhát, hogy képes legyél gyógyító szakáccsá válni. Megismertetem Veled a kínaiak energetikai szemléletét, az alapanyagok testedre való hatását, és a szezonális étkezés előnyeit. Bővebben rólam.


Miből áll a tanfolyam?

  • 4 héten át heti 4 emailt kapsz, mindegyikben 1-1 tavaszi témát világítok meg az 5 elem konyha szemszögéből (pl. magas vérnyomás, vérszegénység, tavaszi reggelik és vacsorák)
  • a témákhoz kapcsolódóan recepteket is mellékelek Neked, melyeket a tanfolyam ideje alatt Te is megfőzöl otthon
  • tagja leszel egy zárt Facebook-csoportnak, ahol felteheted nekem és a társaidnak kérdéseidet, tanácsokat adhatsz és kaphatsz
  • a tanfolyam végén egy ebook formájában megkapod a recepteket és a Fa elemhez kapcsolódó elméleti tudásanyagot, amit kinyomtatva ott tarthatsz a kezed ügyében a konyhapulton
  • Az új jelentkezők a tanfolyam indulása előtti héten 3 levélben megkapják az 5 elem konyha alapjait bemutató elméleti bevezetőt.

Mi szükséges a tanfolyam elvégzéséhez?

  • egy számítógép és egy emailcím
  • egy facebook-profil (nem kötelező)
  • kíváncsiság és egy konyha, ahol megfőzheted az ételeket

Mennyibe kerül a 4 hetes email-tanfolyam?

  • A tanfolyam ára: 19.900.- Ft

Mit kapsz a pénzedért?

  • 4x4 = 16 emailt a tavaszi 5 elemes táplálkozás témájában
  • 4×7= 28 tavaszi 5 elemes recept (7 reggeli, 7 ebéd, 7 nasi és 7 vacsora) mindezt egy ebookban összefoglalva
  • zárt facebook-csoportbeli tagságot, hogy végig motivált maradj
  • Az új jelentkezők a tanfolyam indulása előtti héten 3 levélben megkapják az 5 elem konyha alapjait bemutató elméleti bevezetőt
  • + Bónusz 1: egy egyszeri vásárlásnál beváltható 15%-os kedvezmény, melyet a Donum terrae webshopjában vásárolhatsz le a tanfolyam ideje alatt
    donumterrae_100
  • + Bónusz 2: egyszeri 20%-os kedvezmény a Fűszerész fűszerwebáruházban történő rendelésed esetén, a tanfolyam ideje alatt
    fuszeresz logo fekete_70
 

Figyelem, a jelentkezési időszak lezárult!

Ha szeretnél időben értesülni a következő tanfolyamomról, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre - ráadásként pedig ott megkapod az ajándék tudásanyagot a 12 leggyakoribb táplálkozási hibáról 5 elemesen!