Podcast forgatáson jártam!

Júniusi hóösszegzés – TOP 3 élményem
2024-07-07
Hóösszegzés: Július – Szentendre, könyvklub, bécsi kalandok
2024-08-06
Júniusi hóösszegzés – TOP 3 élményem
2024-07-07
Hóösszegzés: Július – Szentendre, könyvklub, bécsi kalandok
2024-08-06

Képzeld, pár hete átestem a tűzkeresztségen – részt vettem életem első podcast-forgatásán. Egy nagyon izgalmas projekt, a Második Kilenc keretében készült velem egy interjú a szülés utáni táplálkozásról, a gyermekágyi felépülés étrendi támogatásáról.

Gulyás Gyöngyvér dúla (Slow Gyermekágy) meghívására érkeztem a stúdióba. Gyöngyvér korábban végzett nálam tanfolyamokat, és be is építette a dúlai munkásságába az 5 elem konyha alapelveit, receptjeit.

A beszélgetésünk ősszel kerül majd nyilvánosságra egy szülés utáni regenerációról, az anyává válásról szóló podcastsorozat részeként.

Nagyon hálás vagyok ezért a felkérésért, a felkészülés során jó volt újra beleszeretni a saját témámba, felidézni, miért is hoztam létre 5 évvel ezelőtt Az első 40 nap – szülés utáni regeneráció 5 elemesen című online tanfolyamomat.

A téma kapcsán olyan kérdésekről beszélgettünk, hogy

  • Hogyan változtatja meg a szülés a női test energetikáját?
  • Miért fontos hosszú távon is, hogy visszatápláljuk a szülés során elvesztett vért és életenergiát?
  • Milyen ételekkel tudjuk segíteni a regenerációt?
  • Mire figyeljünk az étkezésen túl?

Ennek kapcsán szeretném felhívni a figyelmed Az első 40 nap – szülés utáni regeneráció 5 elemesen e-mailtanfolyamomra, mely várandósoknak, leendő nagymamáknak és leendő apukáknak is nagy segítség a felkészülésben, abban, hogy hatékonyan tudják támogatni a felépülést és a baba egészségét az első időkben.

Most újdonságként egy konzultációs csomag keretében is lehetőség van megvenni a tanfolyamot.

Jó szívvel ajánlom,

  • ha gyors megoldásra van szükséged
  • ha szeretnél személyre szabott tanácsokat
  • ha jólesne beszélgetni a kihívásokról és megoldásokról
  • ha anyukád, anyósod vagy a párod szeretne felkészülni a gondoskodó szerepre és átbeszélné a hogyanokat

A jelentkezést és a részleteket itt találod a tanfolyamról és a tanácsadásról.

Ha Téged most nem érint ez a problémakör, de ismersz valakit, akinek hasznos lehet, nyugodtan ajánld neki a tanfolyamot!



Farkas Viki, azaz Kicsi Vú vagyok, az 5 elem konyha szakértője, és az a küldetésem, hogy minél több magyar emberrel megismertessem a hagyományos kínai orvoslás energetikai szemléletét és az ezen alapuló étkezést. Így alkatodhoz illően tudsz egészségesen és finoman étkezni. Ez egy pozitívumokra fókuszáló rendszer, amiben örömét leli az, aki eszerint főz - és az is, aki csak fogyasztja, mert ízletes és változatos.
Úgy gondolom, hogy a sok-sok recept és tudásanyag mellett a mindennapi inspiráció az, amire az otthoni főzésekhez szükséged van, ezért létrehoztam a Happy and Healthy 5 elem konyha klubot Kicsi Vú-val, ahol arra koncentrálunk, ami táplál téged, legyen az élelem vagy szellemi táplálék. Nézd meg Te is!
5elemkonyha.hu/klub
Ez egy havidíjas online útontartó program sok-sok recepttel, tudásanyaggal, havi online kérdezz-felelekkel és egy lelkes, egymást inspiráló közösségel. Várunk szeretettel Téged is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük