fbpx

Az utolsó lehetőség…

Ti mondtátok – 10 érv az 5 elemes online tanfolyam mellett
2016-06-13
Egy nyári desszert hűvösebb napokra
2016-08-02
Ti mondtátok – 10 érv az 5 elemes online tanfolyam mellett
2016-06-13
Egy nyári desszert hűvösebb napokra
2016-08-02

ne_maradj_le_fozz_velem

Június 20. hétfő éjfélig csatlakozhatsz még az 5 elemes nyári emailtanfolyamom résztvevőihez. A facebook-csoport már szépen alakul, vannak, akik már az 5. tanfolyamukat végzik és persze vannak lelkes újoncok is.

Ha velünk tartasz a 4 hetes emailes főzőtanfolyamon, megismered a kínaiak energetikai megközelítését, képes leszel tudatosan kiválasztani a Neked és a családodnak megfelelő alapanyagokat és főzési technikákat és megtudod, hogyan harmonizálhatod a szívedet és az emésztésedet.
Mindemellett 28 szezonális, nyári alapanyagokat tartalmazó recepttel is gazdagabb leszel, a hatásukkal kiegészítve.

A zárt facebook-csoportban pedig folyamatos inspirációt, bátorítást nyersz a társak ételfotóiból, hozzászólásaiból, tanácsaiból.

Ne aggódj, nem kínai ételeket fogunk főzni, bár használni fogjuk a wokot is (de ha nincs, egy serpenyő is megteszi). Csupa könnyű, ízes, hűsítő és a testfolyadékaidat tápláló ételt tanulhatsz meg és megismered az 5 elemes fűszerezés titkát is.

Vélemények

Ha kíváncsi vagy, mások milyen tapasztalatokat szereztek a tanfolyam alatt és után, ebben a posztban összefoglaltam 10 véleményt, amit visszajelzésként kaptam a tanfolyamokról és hatásukról.

Garancia

Amennyiben esetleg nem azt kapnád a tanfolyamtól, amire számítottál, jelezd az első két hétben, és minden további kérdés nélkül visszakapod a tanfolyam árát.

Jelentkeznél?

Katt ide és főzd velem végig a júliust!