Ezt szeretem a klubban – interjú Zsuzsival (videó)

Hóösszegzés – Május: kártyák, Bécs és női jóga
2024-06-05
Most Ági főzi meg kedvenc receptjét! (videó)
2024-06-28
Hóösszegzés – Május: kártyák, Bécs és női jóga
2024-06-05
Most Ági főzi meg kedvenc receptjét! (videó)
2024-06-28

Hallottál már az online közösségemről, a Happy & Healthy 5 elem konyha Klubról? Ahol a főzés örömteli, az étel pedig táplál és energiát ad…

Régi vágyam volt, hogy egy-egy klubtag meséljen Nektek a tapasztalatairól, arról, hogy miért szereti a klubot, milyen változásokat hozott az 5 elemes főzés az életébe.

Idén valóra vált a kívánságom: januárban Zsuzsinál jártunk! És most megmutatom, milyen kisfilm kerekedett belőle.

A klub kapui most is nyitva vannak – ha belekóstolnál Te is a boldog és örömteli 5 elemes főzésbe és életmódba, akkor várlak szeretettel! Választhatsz havi vagy az éves előfizetés közül (ez utóbbinál 2 hónap ajándék!)



Farkas Viki, azaz Kicsi Vú vagyok, az 5 elem konyha szakértője, és az a küldetésem, hogy minél több magyar emberrel megismertessem a hagyományos kínai orvoslás energetikai szemléletét és az ezen alapuló étkezést. Így alkatodhoz illően tudsz egészségesen és finoman étkezni. Ez egy pozitívumokra fókuszáló rendszer, amiben örömét leli az, aki eszerint főz - és az is, aki csak fogyasztja, mert ízletes és változatos.
Úgy gondolom, hogy a sok-sok recept és tudásanyag mellett a mindennapi inspiráció az, amire az otthoni főzésekhez szükséged van, ezért létrehoztam a Happy and Healthy 5 elem konyha klubot Kicsi Vú-val, ahol arra koncentrálunk, ami táplál téged, legyen az élelem vagy szellemi táplálék. Nézd meg Te is!
5elemkonyha.hu/klub
Ez egy havidíjas online útontartó program sok-sok recepttel, tudásanyaggal, havi online kérdezz-felelekkel és egy lelkes, egymást inspiráló közösségel. Várunk szeretettel Téged is!

1 Comment

  1. Ildiko Timar szerint:

    Szeretnél 5elem klubtagja lenni

    Mik a feltétele?
    Köszönöm szépen előre is a tájékoztatàst.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük