fbpx

Erőleves-szakértő lettem!

Ti mondtátok a könyvemről
2018-10-29
Sütőtökös-mákos palacsinta
Téli kedvenc: a mák
2019-01-04
Ti mondtátok a könyvemről
2018-10-29
Sütőtökös-mákos palacsinta
Téli kedvenc: a mák
2019-01-04

Szenvedélyes önfejlesztő vagyok. 2012 óta járok ki Bécsbe évente 4-5 alkalommal, hogy a hagyományos kínai orvoslásról és az 5 elem konyháról tanuljak. A legnagyobb boldogság számomra, ha tanulok, átfolyatom magamon az ismereteket, majd rendszerezve, újragondolva továbbadom másoknak. 

2017 márciusa óta a vállalkozásom területén is van egy mesterem, aki arra szoktatott, hogy egy ún. fekete naplóba írjam fel a vágyaimat, álmaimat, céljaimat, és rendszeresen olvasgassam őket. 2017 tavaszán írtam le a naplómba először, hogy szeretnék egy olyan módszert, amely abban segít, hogy úgy tudjak gyógyételeket összeállítani, ahogy a kínai orvosok a gyógynövény-receptúráikat állítják össze.

Pár hónap múlva megismertem Ruth Rieckmannt a grazi Tao kongresszuson, ahol arról adott elő nagyon meggyőzően, hogy személyre szabott erőlevesekkel harmonizálja a pácienseit. Nagyot dobbant a szívem. Akkor meg különösen, mikor kiderült, hogy hamarosan erőleves-szakértő képzést indít Bonnban, a saját rendelőjében. Nem volt kérdés, hogy ott a helyem…

Közben eltelt egy év, és a képzés utolsó moduljához érkeztünk, az írásbeli vizsga és a prezentáció mérföldkövéhez. Német és osztrák 5 elemes táplálkozási tanácsadókkal együtt múlt hétvégén ugrottam meg ezt az akadályt, és vasárnap már kezemben tarthattam büszkén mosolyogva az oklevelemet.

Izgatottan várom a folytatást. Mivel a magyarok levesimádó nemzet, úgy érzem, egy hatékony eszközt kaptam a kezembe, hogy itthon minél több embert megnyerjek az 5 elem konyhának és az energetikai szemléletnek.

És most Te jössz: Téged mi érdekelne az erőlevesekkel kapcsolatban? Írd meg kommentben!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük