Nagy hírem van!

Egy kis süti uzsonnára: Csokis-zabpelyhes ujjlenyomatsüti
2015-04-10
Árpa, a nyári gabona
2015-07-05
Farkas Viktória, Év Anyavállalata 2015, I. helyezés

Sok minden történt mostanában, kevés időm van sajnos posztot írni (pedig ötletből nincs hiány), de most muszáj elújságolnom a múlt hét nagy eseményét: kis vállalkozásommal, az Ötfűszer Főzőiskolával az idei Az Év Anyavállalata versenyen a szakmai zsűri döntése nyomán 1. helyezést értem el a kezdő vállalkozónők között!
Az ünnepélyes díjkiosztó a múlt pénteki Üzletanyu konferencián volt, ahol Vida Ági adta át az oklevelet és a nyereményt és Skita Erika kommunikációs hídépítőtől különdíjat is kaptam.

Tavaly május óta üzemel a főzőiskola, szeptembertől tartom teljes gőzzel a főzőtanfolyamaimat különböző 5 elemes témákban (meleg reggelik, gyors vacsorák, wokos ételek stb.), emellett fontosnak tartom, hogy más közösségi programoknak is helyt adjunk. Így szerveztünk vállalkozónői reggeliket, könyvcsereberét, adventi vásárt és finn gasztroestet is csak csajoknak és pop up bisztrót is nyitottunk már a wekerlei garázsvásár-fesztivál idején.

Tervekből továbbra sincs hiány, de nagyon jól jön menet közben egy ilyen megerősítés. 🙂

Farkas Viktória, Év Anyavállalata 2015, I. helyezés

Kattints ide, ha érdekel a Meleg reggeli minden napra című szakácskönyvem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük