fbpx

Nagy hírem van: könyvet írtam!

Őszibarackos crumble (morzsasüti)
2018-07-23
A pálinka 5 elemes?
2018-08-28
Őszibarackos crumble (morzsasüti)
2018-07-23
A pálinka 5 elemes?
2018-08-28

Nem is tudom, hol kezdjem. Annyira sűrű volt ez a nyár, sok minden történt, míg eljutottunk oda, hogy már a grafikus végzi az utolsó simításokat az első szakácskönyvemen, és jövő hét végén megy a nyomdába a nyersanyag.

Régóta noszogattak ismerősök, tanítványok, hogy írjak végre szakácskönyvet. Vonzott a gondolat, de úgy éreztem, még nem jött el az ideje. Szeretem megérlelni a dolgokat, hiszek a beérés törvényében. 2018 év elején éreztem először, hogy kész vagyok rá, eljött a pillanat, és mivel nagyon szeretek egy kis részterületben elmélyedni, rögtön kiválasztottam a kedvenc témámat: az 5 elem konyha alapkövét, a meleg reggeliket könyvem fókuszának.

 

Hiszek benne, hogy ha ezt az egyetlen szokást, a meleg, főtt, tápláló reggeli szokását sikerül bevezetned az életedbe, már nagyot ugrik az energiaszinted, javul az emésztésed, és sokkal kevesebbet fogsz bűnözni az étkezés terén.

Biztos felmerül benned a kérdés, hogy miért épp ezt a szakácskönyvet vedd meg, hiszen annyi másik van a boltokban és valószínű, a polcodon is sorakozik néhány.

5 érv a Meleg reggeli minden napra mellett:

  1. Ez nemcsak egy szakácskönyv, hanem elméleti összefoglalása a reggelinek mint étkezésnek a kínai orvoslás energetikai nézőpontjából. Olyan alapmű, ami segít megérteni tested működését.
  2. 25 receptet tartalmaz, évszakonként 5-öt (a nyárutó is külön évszaknak számít), és megmutatja, milyen ételtípusokban gondolkozz, ha tápláló reggeliről van szó. Van benne kása, palacsinta, leves, előre megfőzhető egytálétel és kence is.
  3. A receptek összeállításánál ügyeltem arra, hogy mindenféle ízlést kiszolgáljak: vannak édeskés ételek, fehérjében gazdagabb sós fogások, sőt szokatlanabb alapanyagok is, mint például a tőkehalmáj vagy a fekete rizs.
  4. A receptek zöme ételérzékenység, allergia esetén is fogyasztható: 19 gluténmentes, 16 tojásmentes, 14 laktózmentes receptet találsz a tartalomjegyzékben.
  5. Gondoltam a hajnalban kelőkre is, akik reggel nem tudnak nyugodtan otthon reggelizni: nekik ajánlom az erőlevest mint reggelipótló gyomormelengető italt és 5 különböző csatos üvegben szállítható finomságot.

Ha Te is szeretnéd elsők között kézbe venni, úgy hogy még bónuszokat is kapsz mellé, rendeld meg most! Csak augusztus 31-ig előrendelhető – olvasd el, milyen jó kis csomagokat állítottam össze: https://5elemkonyha.hu/melegreggeli/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük