fbpx

5 kérdés az emailtanfolyamaimról, ami már megfordult a Te fejedben is

Mit tanultam a Negura főzőiskolában?
2018-02-18
5 elemes alapok: A kenyér
2018-03-08
Mit tanultam a Negura főzőiskolában?
2018-02-18
5 elemes alapok: A kenyér
2018-03-08

Kiknek szól a tanfolyam? Vegáknak? Vegánoknak? Húsimádóknak?

Az 5 elem konyha egyik különlegessége, hogy nem a Mit? –re hanem a Hogyan? –ra fókuszál. Bármilyen étkezést folytatsz, hasznos lesz a tanfolyam, mert megtanulod, hogy hogyan készítsd el ételeidet, hogy azok könnyen emészthetők, ízletesek, változatosak és táplálóak legyenek. Ha vegetáriánus vagy vegán vagy, akkor Neked különösen fontos, hogy megismerd, milyen módszerekkel tudod fenntartani a belső meleged.

A tananyagban vannak húsos receptek is, de a zöldséges-gabonás ételek többségben vannak. Az egyik fő törekvésem, hogy a zöldségekhez csináljak nagyobb kedvet – hogy hússal, hallal, hüvelyessel vagy főtt gabonával kíséred őket, az az ízlésedre van bízva. A tanfolyamon mindhez kapsz inspirációt.

Tejmentesen étkezem, tudom majd használni a receptjeidet?

Igen, a receptjeim nagy részét fogod tudni hasznosítani. Főzéshez én sem használok tejet, és a tejtermékeket inkább fűszerként használom. Nagyrészüket ki tudod majd váltani megfelelő helyettesítővel (a vajat kókuszzsírral, a reszelt sajtot darált olajos maggal stb.).

Elutazom közben egy hétre, nem fogok behozhatatlanul lemaradni?

A tanfolyam végén az egész tananyagot megkapod egy-egy ebookban összegyűjtve, hogy a recepteket és az elméletet is bármikor fellapozhasd. A facebook-csoport a tanfolyam után is megmarad, a hozzászólások visszakereshetőek lesznek, ha kérdésed lenne, felteheted.

Nem vagyok fent a facebookon, azért még részt vehetek?

A facebook-csoportbeli tagság egy lehetőség, mellyel nem kötelező élni. Ha nem szeretnél a facebookon fent lenni, a tanfolyam ideje alatt emailben is felteheted kérdéseidet. A tanfolyam végén pedig kapsz egy írásos összefoglalót a legfontosabb facebook-os kérdésekből és válaszokból, így nem maradsz ki semmiből.

Mi lesz, ha nem tudok abban a ritmusban főzni, ahogy a receptek jönnek?

Azt szeretném, ha a tanfolyam nem okozna benned feszültséget, hanem a magad ritmusában tudnál haladni. Nincs kitűzve a cél, hogy a végéig minden receptet ki kell próbálnod. Nem szoktam heti bevásárlólistákat küldeni, mert azt szeretném, ha mindenki a maga ütemében és a saját ízlése szerint válogatna a receptekből. A lényeg, hogy megértsd a kínaiak energetikai szemléletét és új szemmel kezdj nézni a főzésre és az alapanyagokra. Kezdd a számodra legvonzóbb receptekkel. A többi jön majd magától.

2 Comments

  1. Bozzayné Irén szerint:

    Kérlek, küldj nekem információt az email tanfolyamról. Köszi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük