Blog

2016-08-02

Egy nyári desszert hűvösebb napokra

Mondhatom, hogy közkívánatra, mert többen kértétek a Facebookon a receptet, most egy nyári mákos-gyümölcsös süti receptjét osztom meg. A maihoz hasonló hűvösebb napokon ideális délutáni uzsonna. […]
2016-06-19

Az utolsó lehetőség…

Ha velünk tartasz a 4 hetes emailes főzőtanfolyamon, megismered a kínaiak energetikai megközelítését, képes leszel tudatosan kiválasztani a Neked és a családodnak megfelelő alapanyagokat és főzési […]
2016-06-13

Ti mondtátok – 10 érv az 5 elemes online tanfolyam mellett

A tanfolyamok után mindig megkérem a résztvevőket, hogy értékeljék a közös munkát. Most, hogy már majdnem egy éve futnak a tanfolyamok, sokan vannak, akik a hosszútávú […]
2016-06-09

Gyakran feltett kérdések – amit megkérdeznél az online tanfolyamokkal kapcsolatban

Már a 7. fordulót kezdjük  az 5 elemes email-tanfolyamaim sorában! A visszatérők, akik jönnek velem végig az 5 elemen keresztül, már tudják, mi vár rájuk, viszont […]
2016-06-08

Eper és spárga – ahogy még nem ismerted

Minden online-tanfolyamomon be szoktam mutatni néhány jellegzetes alapanyagot az adott elemhez kapcsolódóan, egyrészt, hogy ráérezz a kínai gyógyító konyha energetikai szemléletére, másrészt, hogy megértsd, miért olyan […]
2016-06-02

Rote Grütze, a vértonik

Nem tudom, ismered-e az észak- németek és a skandinávok kedvelt piros desszertjét, a Rote Grützét, de ez a tradicionális recept is bizonyítja, hogy sok klasszikus recept […]